Αρχική > Chat > Κανόνες λειτουργίας του Chat

Κανόνες λειτουργίας του Chat

Οι κανόνες λειτουργίας του chat δεν αναιρούν, ούτε υποκαθιστούν τους όρους χρήσης του Zoo.gr. Οι παρακάτω κανόνες έχουν σκοπό να κάνουν την περιοχή του chat λειτουργική και χρηστική για το σύνολο των μελών του site.

1. Απαγορεύεται η αποστολή εξωτερικών διευθύνσεων (URL) και οποιασδήποτε μορφής διαφήμισης ή δυσφήμησης.

2. Απαγορεύονται οποιουδήποτε είδους προσβλητικές, χυδαίες, ρατσιστικές εκφράσεις ή να χρησιμοποιείτε το chat για την αποστολή οποιουδήποτε είδους παράνομου περιεχομένου.

3. Απαγορεύεται το Flooding και τα επαναλαμβανόμενα μηνύματα.

4. Δεν επιτρέπεται στο public να γράφετε τηλέφωνα, email ή οποιαδήποτε άλλα προσωπικά στοιχεία.

5. Δεν επιτρέπεται το username που χρησιμοποιείτε να περιέχει οποιουδήποτε είδους προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμα, τηλέφωνα κτλ) ή υβριστικές/προκλητικές εκφράσεις.

6. Δεν επιτρέπεται να εμφανίζετε prive συνομιλίες στο public room με σκοπό να αποδείξετε ότι κάποιος άλλος χρήστης παραβαίνει τους κανόνες λειτουργίας. Οι operators ελέγχουν μόνο τις συνομιλίες στο public. Αν θέλετε να αποκλείσετε την prive συνομιλία με οποιονδήποτε χρήστη και για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να κάνετε χρήση του ignore. 

7. Αν κάποιος χρήστης έχει οποιαδήποτε απορία για τον τρόπο λειτουργίας του chat, πρέπει να ζητήσει βοήθεια από τους operators που υπάρχουν εκείνη τη στιγμή.

8. Το site διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει operators ή chatmasters για οποιοδήποτε λόγο.

9. Απαγορεύεται η ανάρτηση οποιουδήποτε είδους αγγελιών ή διαφημίσεων στο chat room.