Αρχική > Chat > Private Chat

Private Chat

Για ... κατ'ιδίαν συνομιλίες με τους χρήστες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, το Zoo σάς προσφέρει το private chat. Αυτό ενεργοποιείται όπως έχουμε δει και στο εισαγωγικό άρθρο αυτής της κατηγορίας, κάνοντας απλό κλικ πάνω σε ένα χρήστη στη λίστα, και από το μικρό μενού επιλεγοντας "Private Chat".

Στέλνοντας το 1ο μήνυμα, στην πάνω μπάρα του Zoo στον συνομιλητή σας εμφανίζεται minimized ένα εικονίδιο που αναβοσβήνει σε χρώμα μοβ, και που αναγράφει το username σας. Ο συνομιλητής σας μπορεί να απαντήσει ή να πατήσει "Αγνόησε" αν δεν επιθυμεί να σας μιλήσει.

Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για εσάς αν προκύψει μια συνομιλία (και γιατί όχι μελλοντική γνωριμία;) από κάποιον άλλο χρήστη που του προκαλέσατε το ενδιαφέρον. Να σημειώσουμε πως πατώντας "Αγνόησε" για καποιον χρήστη, τότε αυτός προστίθεται στη λίστα "Blocked Users", στην οποία έχετε πρόσβαση από το εικονίδιο με το γρανάζι από το πάνω δεξία μέρος του Zoo.gr, και επιλέγοντας στη συνέχεια "Ρυθμίσεις Λογαριασμού" και "Blocked Users". Αν αλλάξατε γνώμη για κάποιον χρήστη και θέλετε να ξαναρχίσετε να λαμβάνετε private chat μηνύματα από αυτόν, βρείτε το username του απο την λίστα αποκλεισμένων χρηστών σας και επιέξτε το κόκκινο ανθρωπάκι.

Σε ένα private chat παράθυρο υπάρχει εκτός από τα πεδία συνομιλίας, και μια περίληψη του προφίλ του συνομιλητή σας στο δεξί μέρος. Από εκεί μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία του (αν διαθέτει), να του στείλετε δώρο,mail, αίτηση φιλίας ή να δείτε λεπτομερώς το προφίλ του.
Αν ολοκληρώσατε τη συνομιλία σας με κάποιον, κλείνετε απλά το αντίστοιχο παράθυρο διατηρώντας τα παράθυρα με τους υπόλοιπους συνομιλητές ή αυτό του public chat. Μεταφέρεστε πανεύκολα και γρήγορα από τον ένα συνομιλητή στον άλλο, πατώντας πάνω στα αντίστοιχα minimized παράθυρα στην πάνω μπάρα.