Αρχική > Chat > Ρυθμίσεις και επιπλέον δυνατότητες

Ρυθμίσεις και επιπλέον δυνατότητες

Μπορείτε να εμπλουτίσετε και να "ζωντανέψετε" το κείμενο που εισάγετε σε ένα chat παράθυρο, public ή private, με διάφορους τρόπους.    
Ο πιο απλός είναι να αλλάξετε τη γραμματοσειρά και τις ιδιότητες της όπως χρώμα, μέγεθος κτλ του κειμένου που εισάγετε στο chat, από την μπάρα, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το ελεύθερο πεδίο όπου γράφετε τα μηνύματά σας.

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε emoticons για να δείξετε τα συναισθήματα σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα emoticon πατώντας το εικονίδιο με το γελαστό πρόσωπο από την μπάρα εμφανίζεται παραπάνω.
Περισσότερα στοιχεία για τα emoticons θα βρείτε στο ομώνυμο άρθρο αυτής της κατηγορίας. 

Τις περισσότερες φορές υπάρχει τόσος πολύς κόσμος στο Public chat room του Zoo.gr που όταν θέλετε να αναζητήσετε κάποιο συγκεκριμένο χρήστη είναι κάπως επίπονο και χρονοβόρο να ψάχνετε τη λίστα "με το μάτι". Μπορείτε λοιπόν στο πάνω δεξί μέρος να εισάγετε το username του χρήστη που ψάχνετε και αυτός θα εμφανιστεί στη λίστα. Η αναζήτηση λειτουργεί έξυπνα και φιλτράρει την λίστα με κάθε γράμμα που πληκτρολογείτε, οπότε δεν χρειάζεται να γράψετε ολόκληρο το username.
Επίσης είναι δυνατή η ταξινόμηση της λίστας με αλφαβητική σειρά ή με βάση τα ZooPoints που έχουν οι χρήστες που συμμετέχουν στο chat.