Αρχική > Chat > Εισαγωγή

Εισαγωγή

Chat: Δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Απλό, εύχρηστο και πολύ γρήγορο! Η εφαρμογή φορτώνει σε ελάχιστο χρόνο. Στο Chat του Zoo.gr μπορείτε να μιλήσετε με δύο τρόπους:

1. Public: Γράφοντας το κείμενό σας στο ελεύθερο πεδίο και επιλέγoντας το κουμπί "Αποστολή" (ή πιο απλά πατώντας Enter) μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε όλους τους χρήστες που είναι εκείνη τη στιγμή στο chat. 

2. Private chat: Επιλέγοντας έναν χρήστη από τη δεξιά λίστα εμφανίζεται στο ίδιο σημείο ένα μικρό μενού, από εκεί επιλέγετε "Private Chat". Θα σας ανοίξει ένα νέο παράθυρο chat όπου μπορείτε να μιλάτε ξεχωριστά μαζί με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να μιλήσετε prive με όσους χρήστες επιθυμείτε ταυτόχρονα. 
    Για κάθε χρήστη του chat, εκτός από την ενέργεια "Private Chat" που περιγράψαμε παραπάνω, από το μικρό μενού που εμφανίζεται κάνοντας απλό κλικ, μπορείτε άμεσα να κάνετε και τα παρακάτω:

Α. Εμφάνιση Φωτογραφίας: Δείτε την κεντρική φωτογραφία του χρήστη (εφόσον διαθέτει)

Β. Αποστολή δώρου: Φανείτε γενναιόδωρος και στείλτε στον χρήστη ένα δώρο!

Γ. Αποστολή Mail: Ο πιο κλασικός τρόπος επικοινωνίας!

Δ. Εμφάνιση Προφίλ: Δείτε τις λεπτομέρειες του προφίλ για το χρήστη που τράβηξε την προσοχή σας!

Ε. Ignore: Aν κάποιος χρήστης σας στέλνει prive μηνύματα αλλά δεν επιθυμείτε να τα βλέπετε, τότε μπορείτε να πατήσετε "Ignore". Αυτομάτως το σύστημα αγνοεί κάθε μήνυμά του που απευθείνεται σε εσάς. Αν θέλετε να επαναφέρετε την επικοινωνία μαζί του, μεταφερθείτε στις "Ρυθμίσεις Λογαριασμού" από το εικονίδιο με το γρανάζι από το πάνω δεξιά μέρος του desktop του zoo.gr και στην κατηγορία "Blocked Users"  αφαιρέστε τον από τη λίστα πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο με το κόκκινο ανθρωπάκι.