Πώς παίζονται τα 7 Θαύματα;

Το "Seven Wonders" είναι ένα bingo-style multiplayer παιχνίδι στο οποίο μπορούν (σε κάθε δωμάτιο) να συμμετέχουν έως και 15 παίκτες ταυτόχρονα.
    Σκοπός του παιχνιδιού είναι να αποκτήσετε όσους περισσότερους πόντους μπορείτε με την ενεργοποίηση των καρτών που σας δίδονται. Έχετε στη διάθεσή σας 7 κάρτες, κάθε μία από τις οποίες έχει την ονομασία ενός από τα Επτά Θαύματα του κόσμου. Η ενεργοποίηση των καρτών επιτυγχάνεται όταν συμπληρωθούν όλοι οι αριθμοί στις κυψέλες. Ταυτόχρονα, έχετε επίσης, στο κάτω μέρος του παιχνιδιού, τη φράση ενός από τα Επτά Θαύματα του κόσμου, στην οποία πρέπει να συμπληρώσετε τα γράμματα μίας λέξης που λείπει. 
    Το παιχνίδι χωρίζεται σε 12 χρονομετρημένους γύρους των 35 δευτερολέπτων. Σε κάθε γύρο λαμβάνετε 6 τυχαίους αριθμούς (στις κίτρινες κυψέλες) και 1 τυχαίο γράμμα (στην μπλε κυψέλη). Οι αριθμοί πρέπει να τοποθετηθούν στις αντίστοιχες κενές κυψέλες που βρίσκονται στις κάρτες σας. Το γράμμα πρέπει να τοποθετηθεί στην αντίστοιχη κυψέλη της φράσης. Όταν ένας παίκτης γεμίσει όλες τις κυψέλες μιας κάρτας του με τους σωστούς αριθμούς, τότε η κάρτα "τουμπάρει" και στο πίσω μέρος της μπορείτε να παίξετε ένα παιχνίδι με το οποίο θα κερδίσετε πόντους. Μαζί με τους πόντους μιας κάρτας που έχετε γεμίσει, παίρνετε και 3 bonus γράμματα για να παίξετε στο παιχνίδι με τη φράση. Όλοι οι πόντοι αθροίζονται και στο δεξί μενού μπορείτε να δείτε την κατάταξή σας σε σχέση με τους υπόλοιπους χρήστες που συμμετέχουν στο παιχνίδι. 

Πώς παίζεται
    Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά απλό, αλλά χρειάζεστε στρατηγική και τύχη για να κερδίσετε και λίγη εξάσκηση για να το συνηθίσετε. Στα επόμενα άρθρα, θα χωρίσουμε τη διαδικασία σε δύο επί μέρους παιχνίδια, αν και πρέπει να θυμάστε ότι αυτά παίζονται ταυτόχρονα.