Το παιχνίδι των αριθμών

Σε κάθε γύρο κληρώνονται 6 τυχαίοι αριθμοί (από το 1 έως το 12). Οι αριθμοί αυτοί είναι κοινοί για όλους τους παίκτες (έχουν όμως διαφορετικούς αριθμούς στις 7 κάρτες τους). Στόχος σας είναι να τους βάλετε στις αντίστοιχες κενές κυψέλες των καρτών. Αν μέσα στους 6 αριθμούς που λάβατε, υπάρχει κάποιο αστέρι, τότε αυτό είναι μπαλαντέρ και μπορείτε να το τοποθετήσετε σε όποια κυψέλη επιθυμείτε. Για να τοποθετήσετε τους αριθμούς στις κυψέλες μπορείτε είτε να σύρετε με το ποντίκι τον αριθμό πάνω στην κενή κυψέλη, είτε απλά να κάνετε κλικ μέσα στην κενή κυψέλη και να την "γεμίσει" ο σωστός αριθμός αυτόματα. Ο δεύτερος τρόπος είναι σαφώς πιο γρήγορος αλλά θέλει προσοχή αν έχετε μπαλαντέρ. Αν για παράδειγμα κάνετε κλικ σε μία κενή κυψέλη με τον αριθμό 5 και έχετε ταυτόχρονα στη διάθεσή σας και το 5 και έναν μπαλαντέρ, τότε το σύστημα επιλέγει τυχαία μία από τις δύο έγκυρες κινήσεις. Αυτό μπορεί να σας κοστίσει το μπαλαντέρ!
    Για κάθε κυψέλη που γεμίζετε, παίρνετε 10 πόντους. Αν σε έναν γύρο κάνετε χρήση και των έξι αριθμών που σας δίδονται, παίρνετε 60 πόντους bonus. Αν σε μία κάρτα γεμίσετε όλες τις κυψέλες, τότε η κάρτα αναποδογυρίζει και παίζετε ένα παιχνίδι με το οποίο αποκτάτε extra πόντους και γράμματα. Κάθε κάρτα έχει και το δικό της παιχνίδι και η περιγραφή τους έχει ως εξής:
1. Κάρτα "Το Μαυσωλείο της Αλικαρνασσού":

Στο πίσω μέρος της κάρτας εμφανίζονται 8 τετράγωνα με κρυμμένους πόντους, που ουσιαστικά είναι 4 ζεύγη πόντων. Το πρώτο ζευγάρι πόντων που θα ανοίξετε είναι και οι πόντοι που θα κερδίσετε. Ονομασία παιχνιδιού: "Match".

2. Κάρτα "Ο Κολοσσός της Ρόδου":

Στο πίσω μέρος της κάρτας υπάρχει ένας κουλοχέρης. Πατήστε πάνω του και θα σας αποκαλύψει τους πόντους που κερδίζετε. Ονομασία παιχνιδιού: "Slot Machine".

3. Κάρτα "Η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας":

Πρόκειται ουσιαστικά για μια κάρτα όπου οι πόντοι κερδίζονται σε συνεργασία με τους άλλους παίκτες.  Αν γεμίσετε όλες τις κυψέλες της κάρτας κερδίζετε 100 πόντους. Αν όμως στον ίδιο γύρο γεμίσει αυτή την κάρτα και άλλος παίκτης, τότε οι πόντοι (και για τους δύο) γίνονται 200. Αν υπάρξει και τρίτος παίκτης, τότε λαμβάνετε 400 πόντους. Αν η κάρτα συμπληρωθεί στο ίδιο γύρο από τέσσερις ή περισσότερους παίκτες, οι πόντοι σας γίνονται 800. Στο μπροστινό μέρος της κάρτας, αναγράφονται οι πόντοι που κερδίζονται μέχρι εκείνη τη στιγμή, πράγμα που σας βοηθά στην απόφασή σας. Την εξέλιξη της κάρτας μπορείτε να τη βλέπετε και από τον πίνακα ανακοινώσεων. Ονομασία παιχνιδιού: "Pyramid".

4. Κάρτα "Ο Φάρος της Αλεξάνδρειας":

Στο πίσω μέρος της κάρτας θα βρείτε ένα ζάρι. Πατήστε το, για να ρολάρει. Η ένδειξή του, επί εκατό, είναι και οι πόντοι που κερδίζετε. Ονομασία παιχνιδιού: "Lucky Dice".

5. Κάρτα "Οι κρεμαστοί Κήποι της Βαβυλώνας":

Στο πίσω μέρος της κάρτας υπάρχουν τρία τύμπανα με κρυμμένους πόντους. Διαλέξτε ένα από αυτά, για να δείτε τους πόντους που κερδίζετε. Ονομασία παιχνιδιού: "Jumbo Lot".

6. Κάρτα "Το Αγαλμα του Διός στην Ολυμπία":

Αν συμπληρωθεί η κάρτα, τότε το αρχικό σας κέρδος είναι 300 πόντοι (οι πόντοι κερδίζονται αυτόματα χωρίς να παίξετε κάποιο παιχνίδι). Αν περάσει ένας γύρος χωρίς κάποιος παίκτης να συμπληρώσει την κάρτα, τότε αυτόματα στον επόμενο γύρο πραγματοποιείται "jack pot" και οι πόντοι που διεκδικείτε γίνονται 400. Αν και στον επόμενο γύρο δεν υπάρξει παίκτης που συμπληρώσει την κάρτα, τότε το "jack pot" ανεβαίνει στους 500 πόντους κοκ. Στην περίπτωση που κάποιος συμπληρώσει την κάρτα, από τον επόμενο γύρο η αξία της ξαναπέφτει στους 300 πόντους. Την εξέλιξη της κάρτας μπορείτε να τη βλέπετε και από τον πίνακα ανακοινώσεων. Ονομασία παιχνιδιού: "Zeus Pot".

7. Κάρτα "Ο Ναός της Αρτέμιδος στην Εφεσο":

Στο πίσω μέρος της κάρτας εμφανίζονται 8 τετράγωνα. Από αυτά, τα 7 έχουν κρυμμένους πόντους και το ένα έχει μία νεκροκεφαλή. Ανοίξτε τα τετράγωνα με όποια σειρά θέλετε. Κερδίζετε το άθροισμα των πόντων μέχρι να πετύχετε τη νεκροκεφαλή. Ονομασία παιχνιδιού: "Scratch".

8. SUPER WONDER κάρτα:

Αν στον ίδιο γύρο συμπληρώσετε ταυτόχρονα τρεις κάρτες σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη, τότε στη θέση τους εμφανίζεται μία τριπλή κάρτα. Αν συμπληρώσετε όλες τις κενές κυψέλες, τότε παίζετε ένα παιχνίδι-έκπληξη με πολλούς πόντους και 4 γράμματα μπαλαντέρ! 

Πλαίσια καρτών
    Και οι 7 κάρτες σας έχουν αρχικά χάλκινα πλαίσια. Όταν μία κάρτα συμπληρωθεί, και πάρετε τους πόντους από το παιχνίδι, στον επόμενο γύρο εμφανίζεται στη θέση της μία κάρτα με ίδιο θέμα, αλλά σε ασημένιο πλαίσιο. Αν συμπληρώσετε κάρτα με ασημένιο πλαίσιο, τότε λαμβάνετε 300 πόντους extra από αυτούς που θα κερδίσετε από το παιχνίδι. Μετά τη συμπλήρωση της ασημένιας κάρτας, ακολουθεί στον επόμενο γύρο κάρτα ίδιου θέματος αλλά με χρυσό πλαίσιο. Αν συμπληρώσετε κάρτα με χρυσό πλαίσιο, τότε λαμβάνετε 600 πόντους extra από αυτούς που θα κερδίσετε από το παιχνίδι. Μετά τη συμπλήρωση χρυσής κάρτας, η κάρτα παραμένει χρυσή και σας δίνει πάντα το bonus των 600 πόντων. 
    Στον έκτο γύρο, η πάνω αριστερή κάρτα (το Μαυσωλείο της Αλικαρνασσού) αποκτά ένα φωτεινό πλαίσιο. Αυτό σημαίνει ότι αν συμπληρώσετε την κάρτα στον τρέχοντα γύρο, έχετε διπλασιασμό των κερδισμένων πόντων. Το φωτεινό πλαίσιο στους επόμενους γύρους πηγαίνει στις επόμενες κάρτες ακολουθώντας φορά αντίθετη των δεικτών του ρολογιού, καταλήγοντας στον δωδέκατο και τελευταίο γύρο του παιχνιδιού στην πάνω δεξιά κάρτα (ο Ναός της Αρτέμιδος στην Εφεσο). Οποτεδήποτε γεμίζετε φωτεινή κάρτα έχετε διπλασιασμό των πόντων του αντίστοιχου παιχνιδιού, ενώ εξακολουθείτε και λαμβάνετε και extra πόντους αν η κάρτα είναι ασημένια ή χρυσή.
Σημαντικό game tip: Από τις επτά κάρτες σας, τις πέντε (εξαίρεση αποτελούν η Πυραμίδα της Γκίζας και το Aγαλμα του Δία) μπορείτε να τις "παρκάρετε" αναποδογυρισμένες χωρίς να τις παίξετε, αν θέλετε να προκαλέσετε σε επόμενο γύρο διπλασιασμό τους ή να ανοίξετε Super Wonder Card.