Αρχική > Αναφορές κατάχρησης > Πώς αφαιρώ το προφίλ του παιδιού μου από το site;

Πώς αφαιρώ το προφίλ του παιδιού μου από το site;

Παρόλο που στο Zoo.gr ανεβάζουν περιεχόμενο χιλιάδες χρήστες σε καθημερινή βάση, η ομάδα διαχείρισης του site κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να αποκλείεται οποιδήποτε παράνομο περιεχόμενο. Παρόλα αυτά συστήνουμε και στους όρους χρήσης να μην κάνουν εγγραφή στο site ανήλικα άτομα. Αν το παιδί σας θέλει να μπει στο Zoo για να κάνει χρήση κάποιας υπηρεσίας αυτό θα πρέπει να γίνεται με δική σας άδεια, δική σας ευθύνη και παρακολούθηση. Αν ανακαλύψετε ότι το παιδί σας έχει λογαριασμό στο Zoo χωρίς την άδειά σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

- Παρακαλούμε συνεργαστείτε με το παιδί σας για τη διαγραφή του λογαριασμού. Αφού κάνετε login με τα στοιχεία του λογαριασμού, πατήστε το δεξιά εικονίδιο με το γρανάζι και διαλέξτε από το αναδυόμενο μενού "Ρυθμίσεις Λογαριασμού". Στην κατηγορία "ο Λογαριασμός μου", κάντε check την επιλογή "Επιθυμώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου από το Zoo.gr" και στη συνέχεια πατήστε στο κουμπί "Διαγραφή". Θα σας ζητηθεί ξανά ο κωδικός του λογαριασμού για επιβεβαίωση.

- Αν δεν έχετε στη διάθεσή σας τον κωδικό του λογαριασμού, ή δεν γνωρίζετε το username που χρησιμοποιεί το παιδί σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ. Στείλτε μας e-mail από τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πιστεύετε ότι το παιδί σας έχει χρησιμοποιήσει για τη δημιουργία του προφίλ, ώστε να ελέγξουμε αν πράγματι έχει δημιουργηθεί τέτοιο. Ένας administrator θα συνεργαστεί μαζί σας για τη λύση του προβλήματος.

Το internet μπορεί να δώσει χαρά και διασκέδαση στους νεαρούς σε ηλικία χρήστες, αρκεί να είναι ασφαλές. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες της Safer Internet και της Safe Line για να βρείτε χρήσιμες συμβουλές για ασφαλές διαδίκτυο.