Αρχική > Multiplayer Παιχνίδια > Μπιρίμπα > Τα βασικά στη Μπιρίμπα > Πώς παρακολουθώ την εξέλιξη του παιχνιδιού;

Πώς παρακολουθώ την εξέλιξη του παιχνιδιού;

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθήσετε τόσο την δική σας βαθμολογία, όσο και την βαθμολογία του αντίπαλου παίκτη ή ζευγαριού από τ' αριστερά του τραπεζιού.

Οι πόντοι στην παρένθεση δείχνουν την συνολική βαθμολογία κατά τους προηγούμενους γύρους, ενώ οι πόντοι εκτός των παρενθέσεων δείχνουν την τρέχουσα βαθμολογία του γύρου που διεξάγεται αυτή την στιγμή.

Καθώς παίζετε, στο πάνω αριστερά μέρος της οθόνης εμφανίζεται το Στοίχημα ή αλλιώς το Pot. Δηλαδή τι θα κερδίσει ο νικητής του παιχνιδιού. Στο παρακάτω παράδειγμα, ο νικητής θα κερδίσει 38 Μάρκες (το ψηφιακό νόμισμα του παιχνιδιού) και 10 πόντους (οι πόντοι όπως είπαμε αυξάνουν την εμπειρία σας και σας βοηθούν να ανεβείτε Επίπεδα).

Αντίστοιχα, στο πάνω δεξιά σημείο της οθόνης εμφανίζεται ο Γύρος ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη, το αν επιτρέπονται ή όχι οι αρσενικές (ακολουθίες ίδιων φύλλων), καθώς και οι πόντοι για κλείσιμο που έχουν επιλεγεί.

Στην περιοχή του κάθε παίκτη φαίνονται το πλήθος των φύλλων που κρατάει, το όνομα χρήστη που έχει επιλέξει, καθώς και το επίπεδό του. 

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε και το πλήρες προφίλ του, αν κάνετε κλικ πάνω του.