Πώς παίζεται το Solitaire Duels;

Καλωσόρισες στο Solitaire Duels! Σε αυτό το παιχνίδι πασιέντζα, η ταχύτητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.
Για να βγάλεις την πασιέντζα, θα πρέπει να αφαιρέσεις όλα τα φύλλα κάνοντας κλικ πάνω τους για να τοποθετήσεις με αύξουσα η φθίνουσα σειρά.

Αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες κινήσεις, μπορείς να τραβήξεις ένα φύλλο από την τράπουλα στο κάτω μέρος.

Έχε πάντα κατά νου, πως με Άσσο (Α) μπορείς να συνεχίσεις είτε με Ρήγα (Κ) είτε με δύο (2).

Η συγκεκριμένη πασιέντζα είναι πολύ απαιτητική κα απαιτεί την πλήρη προσοχή σου, καθώς παίζεις σε πραγματικό χρόνο ενάντια σε άλλους παίκτες.

Προσοχή στις σοκολατόμπαλες

και προσπάθησε να σπάσεις κάθε ρεκόρ σου, ώστε να μπεις στην λίστα των καλύτερων παικτών και να αυξήσεις γρηγορότερα το επίπεδό σου, για να ξεκλειδώσεις τα επόμενα Modes του παιχνιδιού.

Ειδικά Φύλλα
Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, μπορεί να συναντήσεις κάποια ειδικού τύπου φύλλα, που ενδέχεται να αλλάξουν την πορεία της αναμέτρησης. Αυτά τα φύλλα μπορεί να έχουν είτε θετικό, είτε αρνητικό αντίκτυπο - παρακάτω μπορείς να μάθεις το πως ακριβώς λειτουργούν:
1. "Κλειδωμένα" φύλλα

Μπορεί να συναντήσεις αυτό το φύλλο από το Mode "Καραμέλες" και άνω. Αυτό το φύλλο είναι κλειδωμένο και η κλειδαριά μπορεί να αφαιρεθεί με μία απλή έγκυρη κίνηση/συνδυασμό. Ωστόσο, αφαιρώντας την κλειδαριά αφαιρεί και το πάνω πάνω φύλλο από τα διατεταγμένα φύλλα σου, εμφανίζοντας το αμέσως προηγούμενο. Θέλει λοιπόν προσοχή προκειμένου να ωφεληθείς από την αφαίρεση της κλειδαριάς, να θυμάσαι τα φύλλα σου! 

2. Σε τυχαία σημεία από το Mode "Ντόνατς" και κάτω, μπορεί να συναντήσεις αυτά τα δύο μπόνους στα φύλλα:
a.+2 Ανοιχτά Φύλλα.

Αν καταφέρεις να αφαιρέσεις αυτό το φύλλο από το ταμπλό εντός 20 δευτερολέπτων, 2 τυχαία κλειστά φύλλα (αναποδογυρισμένα) θα γυρίσουν και θα μπορείς να δεις το νούμερό τους.
b.+2 Φύλλα στην Τράπουλα.

Αν καταφέρεις να αφαιρέσεις αυτό το φύλλο από το ταμπλό εντός 20 δευτερολέπτων, θα προστεθούν 2 επιπλέον φύλλα στην τράπουλά σου.