Αρχική > Zoo Level, Zoo Coins & Star Members > Τι οφέλη έχω από τα Activity Points;

Τι οφέλη έχω από τα Activity Points;

Καταρχάς, μην ανησυχείς για τον ανταγωνισμό! Ακόμη κι αν είσαι νέο μέλος του Zoo.gr, μπορείς να βρεθείς εύκολα στις Top λίστες! Και αυτό γιατί, τα προνόμια που δίνουμε σε όλους εσάς με πολλά Activity Points είναι ανά εβδομάδα! Έτσι, τα παλιά μέλη δεν έχουν πλεονέκτημα απέναντι στα νέα. Σημασία έχει πόσα Activity Points έχεις μαζέψει την τελευταία εβδομάδα.

Τα προνόμια για τους χρήστες με πολλά Activity Points είναι τα εξής:

1. Στο Chat οι χρήστες εμφανίζονται ταξινομημένοι με βάση τα Activity Points. Έτσι, ενώ μπορεί να υπάρχουν στο Chat εκατοντάδες άτομα, αν έχετε υψηλή συγκομιδή από Activity Points την τελευταία εβδομάδα, θα είστε ψηλά στη λίστα!

2. Στην αρχική οθόνη του site, παρουσιάζονται συνεχώς οι χρήστες με τα περισσότερα εβδομαδιαία Activity Points. Έτσι, αποκτάτε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνετε νέους φίλους! Κάθε Δευτέρα, η λίστα ανανεώνεται

3. Όσο περισσότερα Activity Points συλλέγεις, τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνει το Zoo Level σου και η αναγνώρισή σου στην κοινότητα του Zoo.gr!

4. Στην κατηγορία "Zoo Maniacs" υπάρχει μόνιμα η αναλυτική λίστα με τα Activity Points που έχει συλλέξει το κάθε μέλος, την προηγούμενη εβδομάδα.