Αρχική > Zoo Level, Zoo Coins & Star Members > Τι είναι τα Fame Points;

Τι είναι τα Fame Points;

Θα έχετε παρατηρήσει πως κάποια μέλη του Zoo.gr έχουν στο προφίλ τους το παρακάτω σήμα:

Πρόκειται για τα Δημοφιλή Μέλη, τους χρήστες δηλαδή που η ίδια η κοινότητα του Zoo.gr ανέδειξε ως τα πιο ενδιαφέροντα. Τα Δημοφιλή Μέλη δεν είναι "σταθερά". Κάθε εβδομάδα δημοσιεύονται οι λίστες με τους 100 πιο Δημοφιλείς Άνδρες και τις 100 πιο Δημοφιλείς Γυναίκες του Zoo.gr με βάση την κινητικότητά τους τις τελευταίες επτά ημέρες. 

Για να μπεις σε αυτή τη λίστα θα πρέπει άλλοι χρήστες να αλληλεπιδρούν μαζί σου: να βλέπουν το προφίλ σου, να σου στέλνουν μηνύματα, να κάνουν like στις φωτογραφίες σου κ.ο.κ. Ο ακριβής αλγόριθμος που μετρά τη δημοτικότητα του κάθε μέλους είναι μυστικός, αλλά εδώ μπορείς να βρεις μερικά tips για να αυξήσεις τη δημοφιλία σου ώστε να μπεις στην top 100 λίστα:

  • Να κάνεις συχνά login στο Zoo.gr. Ένα από τα βασικά κριτήρια στις αναζητήσεις μελών είναι η ταξινόμησή τους με βάση το πιο πρόσφατο login. Έτσι, όσο πιο συχνά μπαίνετε στο zoo, τόσο πιο συχνά εμφανίζεστε σε αυτές τις λίστες και άλλα μέλη μπορούν να σας δουν.
  • Ανέβασε προσωπικές φωτογραφίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα: Μία φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις. Και οι περισσότεροι χρήστες αναζητούν να βρουν προφίλ που έχει ανεβάσει φωτογραφίες. Το Photo Gallery είναι σίγουρα άλλος ένας "δρόμος" για να σε βρει κάποιος. Με τη βοήθεια του φίλτρου "νέες φωτογραφίες" που περιλαμβάνει, ακόμη κι αν το προφίλ σας είναι παλιό, μπορεί και πάλι να ανέβει στον "αφρό" αν ανεβάσετε νέα προσωπική φωτογραφία σας. 
  • Να μπαίνεις συχνά στο Chat ή να συμμετέχεις στις Συζητήσεις: Οι χώροι αυτοί είναι δημοφιλείς, με πολλούς χρήστες, και σίγουρα η παρουσία σας εκεί δίνει τη δυνατότητα σε άλλα μέλη να σας γνωρίσουν καλύτερα. 
  • Να αλληλεπιδράς με άλλα μέλη: Αν θέλετε οι άλλοι χρήστες να αλληλεπιδρούν μαζί σας για να κερδίζετε fame points, ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα! Κάντε ένα like σε μια φωτογραφία τους, στείλτε τους ένα ευγενικό μήνυμα ή ένα εικονικό δώρο, μιλήστε τους στο chat ή στις συζητήσεις, παίξτε ένα παιχνίδι μαζί τους! Σίγουρα οι περισσότεροι από αυτούς θα ανταποκριθούν ώστε να πιστωθείτε και εσείς τα αντίστοιχα credits!

Τα Δημοφιλή Μέλη είναι σίγουρα η πιο τιμητική λίστα της κοινότητας του Zoo.gr. Εσύ είσαι στη λίστα;