Αρχική > Συζητήσεις > Sticky μηνύματα

Sticky μηνύματα

Τα sticky μηνύματα παραμένουν για 24 ώρες στην κορυφή της λίστας των θεμάτων του forum ανεξάρτητα αν έχουν λάβει απαντήσεις πρόσφατα ή όχι. Ένα μήνυμα δηλώνεται σαν sticky κατά την εισαγωγή του από τον χρήστη που το καταχωρεί.

Οι κανόνες που ισχύουν είναι οι εξής:

- Για να στείλει ένας χρήστης sticky μήνυμα θα πρέπει να καταναλώσει 10 Zoo coins.

- Ένα θέμα δηλώνεται σαν sticky μόνο κατά τη στιγμή της εισαγωγής του από τον χρήστη. Δεν μπορεί ένας χρήστης να κάνει παρόμοιο αίτημα για ένα θέμα που έχει εισάγει στο παρελθόν.

- Ένα θέμα που έχει δηλωθεί σαν sticky, δεν εμφανίζεται με την αντίστοιχη ένδειξη αμέσως, αλλά μόνο όταν (και εφόσον) το εγκρίνει ο administrator και αποδεχθεί το αίτημα. Υπάρχει περίπτωση ο administrator να μη θεωρήσει ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι σημαντικού ενδιαφέροντος ώστε να είναι sticky. Υπάρχει επίσης η περίπτωση ο administrator να απορρίψει εντελώς το θέμα, αν δεν είναι σύμφωνο με τους κανόνες λειτουργίας του forum. Σε αυτές τις περιπτώσεις, αν ο χρήστης έχει καταναλώσει Zoo Coins για το αίτημα, τότε αυτά επιστρέφονται στο account του κατά την απόρριψη του αιτήματος.

- Τα θέματα παραμένουν σαν sticky για 24 ώρες. Στη συνέχεια τα θέματα ταξινομούνται σύμφωνα με τους κανόνες ταξινόμησης όλων των θεμάτων.

- Κανένας χρήστης δεν έχει το δικαίωμα να αποστείλει 2 sticky μηνύματα για την ίδια θεματική κατηγορία του forum την ίδια ημέρα. Μπορεί να στείλει μέχρι ένα sticky θέμα στις 8 υπάρχουσες θεματικές κατηγορίες.

- Αν δεν επιθυμείτε τα θέματα του forum με τα sticky μηνύματα πρώτα, κάντε κλικ στο μενού "Ταξινόμηση κατά:" που βρίσκεται κάτω και αριστερά στο παράθυρο του forum και διαλέξτε την επιλογή που σας εξυπηρετεί.