Οι Καλύτεροι Παίκτες

Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο που εμφανίζεται παραπάνω από την αρχική οθόνη του παιχνιδιού, μπορείτε να δείτε ποιοι είναι οι Καλύτεροι Παίκτες αλλά και ποια είναι η δική σας κατάταξη τόσο μεταξύ όλων των παικτών, όσο και μεταξύ των φίλων σας. Η κατάταξη δημιουργείται με βάση τα Chips (μάρκες) που έχει κερδίσει ο κάθε παίκτης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα .

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κατάταξη είναι με βάση τα κερδισμένα Chips, επομένως οι παίκτες που παίζουν σε μεγαλύτερα Modes παιχνιδιού ανεβαίνουν πιο γρήγορα στη συνολική κατάταξη. 

Όσο πιο ενεργός παίκτης είστε, όσες πιο πολλές νίκες κάνετε και (το κυριότερο) όσο παίζετε στα υψηλότερα Modes Παιχνιδιού τόσο πιο ψηλά θα είστε στην κατάταξη με τους Καλύτερους Παίκτες.
Για να αποφεύγονται “κλεψιές” ισχύουν τα εξής: Αν παίξετε την ίδια ημέρα με τον ίδιο αντίπαλο, το παιχνίδι δεν έχει Chips ως στοιχηματισμό. Το ίδιο συμβαίνει και αν παίζετε με φίλους που προσκαλείτε, ώστε να αποφεύγονται πολλαπλές παρτίδες με ψεύτικους φίλους με σκοπό το να αποκτηθούν Chips.