Τι είναι τα Επίπεδα;

Το Επίπεδο είναι ο βασικός τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται μέσα στο παιχνίδι η εμπειρία ενός παίκτη. Κάθε παίκτης ξεκινά το παιχνίδι από το Επίπεδο 1. Το Επίπεδο φαίνεται πάνω αριστερά στο αρχικό μενού του παιχνιδιού, μέσα σε ένα αστέρι. Ένας νέος χρήστης θα δει το παρακάτω status:

Το σκορ 0/70 σημαίνει πως ένας παίκτης αρχίζει με 0 πόντους και χρειάζεται 70 πόντους επιπλέον για να μεταβεί στο Επίπεδο 2. Η παρακάτω εικόνα αντιστοιχεί σε ένα πιο προχωρημένο χρήστη:

Ο χρήστης αυτός βρίσκεται ήδη στο Επίπεδο 2 και έχει στην κατοχή του 330 Πόντους. Για να προχωρήσει στο Επίπεδο 3 πρέπει να αποκτήσει 450 Πόντους συνολικά (δηλαδή άλλους 450-330=120 πόντους ακόμα). Κάθε φορά που αλλάζετε Επίπεδο, μπορείτε να βλέπετε τους Πόντους που απαιτούνται για να ξεκλειδώσετε το επόμενο. Όσο ανεβαίνετε Επίπεδα μπορείτε να ξεκλειδώνετε νέα Modes Παιχνιδιού και άλλες υπηρεσίες (π.χ. Τουρνουά, μεγαλύτερα bonus, δωρεάν Διαμάντια κ.λπ.). Το κυριότερο όμως, αποκτάτε κύρος μέσα στην κοινότητα των παικτών του παιχνιδιού!

Κάθε φορά που παίζετε με κάποιον αντίπαλο, μπορείτε με μια ματιά να δείτε το Επίπεδο στο οποίο βρίσκεται. Είναι ο αριθμός μέσα στο αστέρι που φαίνεται στο προφίλ του.