Τι είναι τα Επίπεδα;

Το Επίπεδο είναι ο βασικός τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται μέσα στο παιχνίδι η εμπειρία ενός παίκτη. Κάθε παίκτης ξεκινά το παιχνίδι από το Επίπεδο 1. Το Επίπεδο φαίνεται πάνω αριστερά στο αρχικό μενού του παιχνιδιού, μέσα σε ένα αστέρι. Ένας νέος χρήστης θα δει το παρακάτω status:

Το 70 στα δεξιά της εικόνας, σημαίνει ότι ο παίκτης ξεκινά με 0 Πόντους και απαιτούνται 70 για να προχωρήσει στο Επίπεδο 2.

Στο παρακάτω σχήμα αντιστοιχεί σε ένα πιο προχωρημένο χρήστη:

Ο χρήστης αυτός βρίσκεται ήδη στο Επίπεδο 2 και έχει στην κατοχή του κάποιους Πόντους (η πράσινη μπάρα έχει γεμίσει). Για να προχωρήσει στο Επίπεδο 3 πρέπει να αποκτήσει 241 επιπλέον Πόντους. Κάθε φορά που πιάνεις ένα Επίπεδο, μπορείς να διαπιστώσεις τους Πόντους που απαιτούνται για να ξεκλειδώσεις το επόμενο. Όσο ανεβαίνεις Επίπεδα μπορείς να ξεκλειδώνεις νέα επίπεδα στοιχήματος και άλλες υπηρεσίες (π.χ. μεγαλύτερα bonus). Το κυριότερο όμως, αποκτάς κύρος μέσα στην κοινότητα των παικτών του παιχνιδιού!

Κάθε φορά που παίζεις με κάποιον αντίπαλο, μπορείς με μια ματιά να δεις το Επίπεδο στο οποίο βρίσκεται. Είναι ο αριθμός μέσα στο αστέρι που φαίνεται στο προφίλ του.