Πώς παίζεται το Fishing Duels;

Κάθε ταμπλό στο Fishing Duels αποτελείται από 81 κελιά. Κάθε κελί μπορεί να περιέχει ψάρια ή κάποιο άλλο αντικείμενο από αυτά της εικόνας παρακάτω.

Κάθε Mode στο Fishing Duels απαιτεί το ψάρεμα ενός συγκεκριμένου αριθμού ψαριών για να ολοκληρωθεί. Ο παίκτης που θα συλλέξει πρώτος τον απαιτούμενο αριθμό ψαριών, είναι ο νικητής.
Για να μαζέψει ψάρια κάποιος παίκτης, πρέπει να σχηματίσει μία τριάδα (ή τετράδα, ή πεντάδα) ψαριών στην ίδια γραμμή ή στήλη. Οι διαγώνιοι σχηματισμοί δεν προσμετρούνται.
Υπάρχουν δύο τρόπο να σχηματίσεις έναν συνδυασμό:

α) κάνε κλικ σε δύο διαδοχικά κελιά για να τους αλλάξεις θέση
β) κάνε κλικ και σύρε το κελί που επιθυμείς σε κάποιο από αυτά που συνορεύει και θέλεις να τους αλλάξεις θέση.

Όποιον τρόπο κι αν επιλέξεις για να σχηματίσεις τριάδα και άνω, οδηγεί στην αφαίρεση από το ταμπλό των συνδυασμών που δημιούργησες. Τα κελιά που βρίσκονταν πάνω από αυτά των συνδυασμών, καταλαμβάνουν την θέση τους κατεβαίνοντας. Αν στα κελιά που συνδύασες υπήρχαν ψάρια, τότε θα δεις το πλήθος των ψαριών σου στο πάνω μέρος να αυξάνεται.

Εκτός όμως από ψάρια, μπορείς να μαζέψεις κι άλλα αντικείμενα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που περιεγράφηκε παραπάνω. Τα αντικείμενα αυτά προστίθενται χωριστά στο αντίστοιχο σύνολό τους που βλέπεις στο κάτω μέρος, αλλά μπορούν και να καταναλωθούν χρησιμοποιώντας κάποιο από τα 4 ειδικά "όπλα" που έχεις στην διάθεσή σου:

• Ψαριά:

Χρησιμοποιώντας αυτό το όπλο, το σύνολο των ψαριών σου αυξάνεται κατά 3.
• Επίθεση:

Χρησιμοποιώντας αυτό το όπλο, αφαιρείς 4 ψάρια από το σύνολο του αντιπάλου.
• Κλοπή:

Με αυτό το όπλο, 6 ψάρια αφαιρούνται από τον αντίπαλο και προστίθενται στο δικό σου σύνολο.
• Δίχτυ:

Ένα Δίχτυ καλύπτει το σύνολο του ταμπλό, πιάνει όλα τα ψάρια και τα προσθέτει στον σύνολό σου.

Κάθε όπλο χρειάζεται έναν συγκεκριμένο αριθμό αντικειμένων για να χρησιμοποιηθεί, που αναγράφεται πάνω στο κουμπί ενεργοποίησής του. Το νούμερο αυτό είναι μέσα σ' έναν μαύρο κύκλο αν δεν έχει ακόμα συμπληρωθεί, ή σε έναν πράσινο κύκλο αν έχει συμπληρωθεί.

Όταν και τα τρία κυκλάκια γίνουν πράσινα, τότε πρασινίζει όλο το συγκεκριμένο όπλο και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κλικάροντάς το. Μετά την χρήση κάποιου όπλου όμως, τα αντικείμενα που ήταν απαραίτητα για την ενεργοποίησή του αφαιρούνται.


Οπότε έχε κατά νου, πως οι συνδυασμοί ψαριών δεν είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσεις! Το Fishing Duels απαιτεί στρατηγική, καθώς η χρήση των όπλων μπορεί να καθορίσει τον νικητή!

Τέλος, ο συνδυασμός τεσσάρων και πλέον ίδιων αντικειμένων κατά την έναρξη του γύρου σου, σου δίνει μία επιπλέον κίνηση!

Μπορείτε να παίξετε Fishing Duels από το web, από Android συσκευές και από iOS συσκευές.