Τι είναι τα Επίπεδα;

Το Επίπεδο είναι ο βασικός τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται μέσα στο παιχνίδι η εμπειρία ενός παίκτη. Κάθε παίκτης ξεκινά το παιχνίδι από το Επίπεδο 1. Το Επίπεδο φαίνεται πάνω αριστερά στο αρχικό μενού του παιχνιδιού, μέσα σε ένα αστέρι. Ένας νέος χρήστης θα δει το παρακάτω status:

Το νούμερο στο κέντρο δείχνει τους πόντους που απαιτούνται για να προχωρήσει κάποιος στο επόμενο επίπεδο. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, απαιτούνται 110 για να προχωρήσει στο Επίπεδο 2.

Η παρακάτω εικόνα αντιστοιχεί σε ένα πιο προχωρημένο χρήστη:

Ο χρήστης αυτός βρίσκεται ήδη στο Επίπεδο 2 και έχει στην κατοχή του κάποιους Πόντους (η κίτρινη μπάρα έχει γεμίσει). Για να προχωρήσει στο Επίπεδο 3 πρέπει να αποκτήσει 145 επιπλέον Πόντους. Κάθε φορά που αλλάζεις Επίπεδο, μπορείς να βλέπεις τους Πόντους που απαιτούνται για να ξεκλειδώσεις το επόμενο. Όσο ανεβαίνεις Επίπεδα μπορείς να ξεκλειδώνεις νέα Modes Παιχνιδιού και άλλες υπηρεσίες (π.χ. Τουρνουά, μεγαλύτερα bonus, δωρεάν Διαμάντια κλπ). Το κυριότερο όμως, αποκτάς κύρος μέσα στην κοινότητα των παικτών του παιχνιδιού!

Κάθε φορά που παίζεις με κάποιον αντίπαλο, μπορείς με μια ματιά να δεις το Επίπεδο στο οποίο βρίσκεται. Είναι ο αριθμός μέσα στο αστέρι που φαίνεται στο προφίλ του.