Αρχική > Zoo Messenger > Πώς λειτουργεί η λίστα φίλων και η διαχείρισή της

Πώς λειτουργεί η λίστα φίλων και η διαχείρισή της

Η ζωή είναι καλύτερη όταν την ζείτε με φίλους! Για να διαχειριστείτε την λίστα φίλων σας μέσα από το Zoo Messenger, επιλέξτε το "Διαχείριση Φίλων" ή "Έχεις XX αιτήματα φιλίας" από το πάνω δεξιά μέρος του.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε στην Διαχείριση φίλων, επιλέγοντας το γρανάζι από το πάνω δεξιά μέρος του zoo.gr και στην συνέχεια την σχετική επιλογή.

Στ' αριστερά του παραθύρου, εμφανίζονται τα αιτήματα φιλίας που εκκρεμούν. Μπορείτε να τα αποδεχτείτε, να τα απορρίψετε ή να τα απορρίψετε και να κάνετε block κάποιους συγκεκριμένους χρήστες. Μπορείτε επίσης να δείτε την λίστα με τους χρήστες που έχετε αποκλείσει, επιλέγοντας το "Εμφάνιση Blocked", που εμφανίζεται κάτω από τα αίτημα φιλίας σε εκκρεμότητα.

 

Οι φίλοι σας καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του παραθύρου και εμφανίζονται ανά 9άδες σε σελίδες. Επιλέγοντας το εικονίδιο με το ανθρωπάκι κάτω από το username κάποιου φίλου, μπορείτε να δείτε το προφίλ του, ενώ επιλέγοντας τον φάκελο, το δώρο ή τον κάδο μπορείτε να του στείλετε μήνυμα, δώρο ή να τον διαγράψετε από την λίστα φίλων σας αντίστοιχα.

Τέλος, μπορείτε να βρείτε κάποιον χρήστη από την λίστα φίλων σας, μέσω της μπάρας αναζήτησης που εμφανίζεται στο πάνω μέρος του παραθύρου της Διαχείρισης φίλων.